Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.8/10

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.7
  • Wyposażenie
    9.7
  • Czystość
    9.8
  • Obsługa
    9.8
  • Cena / Jakość
    9.8

Pozostałe oceny

10.0
Marta Dworzańska, 13-07-2014

Super miejsce na odpoczynek, jeździmy co roku od 4 lat i w następnym tez przyjedziemy. Miła atmosfera przyjazna młodym jak i rodzinom z dziećmi i ich pupilom. Co najważniejsze rewelacyjna cena, która zachęca jeszcze bardziej. Luiza z rodziną

10.0
Duda Grzegorz, 22-07-2014

Jesteśmy gośćmi tego pola corocznie od 4 lat. Gorąco polecamy to miejsce. Jeśli chcesz wypocząć z dala od wielkomiejskiego gwaru (mieszkamy we Wrocławiu) warto przejechać tyle km. Cisza i spokój gwarantowane, przemili właściciele, rodzinna atmosfera. Planujesz urlop jedz tam. My za rok też tu będziemy - na bank!.

10.0
Dorota Pendulak, 23-07-2014

Wspaniale miejsce, bardzo mili gospodarze, blisko nad morze spacerkiem 10min, byliśmy tam pierwszy raz, ale jak tylko będziemy na drugi rok się gdzieś wybierać to tylko tam.: -) pozdrawiamy serdecznie Dorota z mężem i córką

9.2
Lidia Duda, 11-08-2015

Kolejny rok na tym polu i niezmienna opinia - SUPER! Jedziesz z nią lub z nim, dzieckiem, kumplami - jedż tam odpoczniesz naładujesz akumulatory na resztę roku .Mili właściciele, miła atmosfera - warto polecam.

10.0
Mrotek Daria, 15-07-2017

Jest naprawde super! Bardzo polecam! Jesli chcesz odpoczac i oderwac sie od halasu. Najlepsze miejsce:)

10.0
Anastasja Łukawska, 15-08-2017

Wyjątkowo ciche i spokojne miejsce, na polu tylko 4 przyczepy kempingowe, z dala od siebie, co daje odosobnienie i ciszę. Lokalizacja na górce chroni w niepogodę od zalania. Blisko centrum i plaży. Można mieć zwierzęta. Właściciele bardzo mili i pomocni. Mają rowery do wypożyczenia, co daje dużo większy zasięg do atrakcji. Do tego niskie ceny bez żadnych dodatkowych kosztów typu opłat za powietrze (klimatyczne) lub parkingowe, jak na innych polach kempingowych. Polecam każdemu, kto nie obawia się spania w przyczepie kempingowej lub pod namiotem.

8.0
Wioleta , 20-08-2017

Miłe i przytulne miejsce położone blisko centrum jak i plaży. Wspaniałe dla osób lubiących przebywać w spokojnych i cichych okolicach. Bardzo mili i gościnni gospodarze. Polecam jak najbardziej!

10.0
Rudnik Lukasz, 31-07-2018

Super wczasy.spokój cisza.

10.0
Kasiunia, 21-08-2018

Wszystkim małym i dużym baaaaardzoooo polecam pole campingowe u Wioli. Jeździmy tam z mężem i dziećmi co roku już od 6 lat. Czasem się zdarzy że jesteśmy tutaj nawet 2 razy w sezonie, mimo że mamy 450 km. Cisza i spokój. A właściciele? Są tak cudowni że żal w ogóle od nich wyjeżdżać. Jednym słowem jest tam "ZAJEBIŚCIE". POLECAM!

10.0
Kasiunia, 21-08-2018

Wszystkim małym i dużym baaaaardzoooo polecam pole campingowe u Wioli. Jeździmy tam z mężem i dziećmi co roku już od 6 lat. Czasem się zdarzy że jesteśmy tutaj nawet 2 razy w sezonie, mimo że mamy 450 km. Cisza i spokój. A właściciele? Są tak cudowni że żal w ogóle od nich wyjeżdżać. Jednym słowem jest tam "ZAJEBIŚCIE". POLECAM!

10.0
Joanna Góral , 06-08-2019

Z całego serca polecam wszystkim odpoczynek w tym przepięknym miejscu?. Dzięki lokalizacji jest tam cisza i spokój dające możliwość naładowania akumulatorów na cały rok. Przyczepa czysta, przytulna. Sanitariaty zasługują na wielki plus. Można podziwiać piękne zachody słońca dzięki temu, że obiekt znajduje się na górce, a także w chłodne wieczory można się ugrzać przy ognisku. Właściciele bardzo sympatyczni i pomocni. Polecam serdecznie

10.0
Ola, Bartek, Amelka i Kacper, 19-08-2019

Serdecznie polecam pobyt na polu campingowym u Wioli. Szczególnie dla rodzin z dziećmi. Cisza, spokój i dużo miejsca do biegania dla dzieci. Zarówno same campingi, toalety jak i cała posiadłość bardzo zadbana i czyściutka. Właściciele przesympatyczni i bardzo pomocni. Widać, że wkładają całe serducho, aby czuć się u nich dobrze, a nie jak intruz. Jedyne do czego mogłabym się przyczepić to brak gitary przy ognisku, ale wszystko do nadrobienia;) To była nasza trzecia wizyta w tym miejscu i na pewno nie ostatnia. Pozdrawiamy gorąco Właścicieli! "Paro - rodzinka" z Wrocławia;)

10.0
Izabela, 22-08-2019

Wszystkim polecam to miejsce. Kemping z dala od miejskiego zgiełku ale w miarę blisko morza.Blisko sklepy. Kempingi czyste i dobrze wyposażone. Toalety i prysznice czyściutkie. Myte codziennie. Wspaniali gospodarze, którzy dbają o swoich gości. Wieczorami ognisko i wspólne biesiadowanie. Przy każdym kempingu stoły z ławeczkami, grill.Idealne miejsce dla każdego. Teren ogrodzony, gdzie mogą bezpiecznie bawić się dzieci. Psy akceptowane. Serdecznie polecam! Jeszcze tam wrócimy! Dziękujemy! Iza z rodziną.

Pogoda

Pogoda Sarbinowo na dziś: 26-02-2020

pogoda
Noc: 23:00 - 05:00 Temperatura: 3 6 °C
pogoda
Rano: 05:00 - 11:00 Temperatura: 2 4 °C
pogoda
Dzień: 11:00 - 17:00 Temperatura: 2 4 °C
pogoda
Wieczór: 17:00 - 23:00 Temperatura: 3 5 °C